Showing the single result

Show sidebar

Клима Уред SINCLAIR 13 Aiz

280,000.00ден 27,500.00ден
Енергетска класа A ++ / A + Капацитет на ладење 3,5kW Капацитет за греење 3,7kW 3-годишна гаранција DC INVERTER технологија Стандарден вграден WiFi модул PLASMATEC - анјонска технологија Греење од 8 ° C Јас ФЕЛ функција Стандардни филтри - катехин и активен јаглен Скриен дисплеј и инфра-приемник