Showing all 2 results

Show sidebar
-12%
Close

Микробранова Печка MAX MM 720 CTB S – Сива

4,200.00ден 3,700.00ден
MAX MM 720 CTB S Моќност:  700 W; 5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината);
-13%
Close

Микробранова Печка MAX MM 720 CTB W – БЕЛА

4,000.00ден 3,500.00ден
MAX MM 720 CTB W Моќност:  700 W; 5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината);