Showing all 3 results

Show sidebar
-10%
Close

Печка на Пелет MARELI PSN 18

71,900.00ден 64,900.00ден
Моќност 20 kW Затоплена површина 350 м³ Димензии 960 / 581 / 608 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!
-13%
Close

Печка на Пелет MARELI PSN 24

79,900.00ден 69,900.00ден
Моќност 27 kW Затоплена површина 500 м³ Димензии 1040 / 581 / 608 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!
-9%
Close

Печка на Пелет MARELI PSN 30

81,900.00ден 74,900.00ден
Моќност 34 kW Затоплена површина 600 м³ Димензии 1091 / 621 / 650 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!