Showing all 7 results

Show sidebar
-14%
Close

Бојлер за во Кујна LEOV 10 L

2,900.00ден 2,500.00ден
LEOV 10 L Ниско Монтажен / Високо Монтажен Модел: AD 10 Волумен: 10L Kазан: челичен лим Монтажа: Ниско Греач: 1,5
-6%
Close

Бојлер со Надворешна Регулација LEOV 50 L

4,700.00ден 4,400.00ден
LEOV 50 L Модел: AD 50 V Волумен: 50L Kазан: челичен лим-емајлиран Монтажа: Вертикална Греач: 1,5 kw Тежина: 22.2kg Димензии:
-19%
Close

Бојлер со Надворешна Регулација LEOV 80 L

5,800.00ден 4,700.00ден
Модел: AD 80 V Волумен: 80L Kазан: челичен лим-емајлиран Монтажа: Вертикална Греач: 1,5 kw Тежина: 22.2kg Димензии: 740 х440х440
-13%
Close

Електричен мини шпорет LEOV L 103

6,900.00ден 6,000.00ден
LEOV L 103 Димензии/мм:640/470/440 Тежина/кг:21 Пакување/мм:660/490/460 Моќност/kW:4.55/1.3 / 230 V Економичен Современ дизајн Емајлиран Рерна 30л. – grill Приклучен кабел
-8%
Close

Комбиниран Бојлер Леов 80 L (1 Спирала)

5,900.00ден 5,400.00ден
Бојлер Леов 80 Л Боја бела, Вертикален, Комбиниран, Внатрешен Термостат, Емајлиран Казан , Можност за приклучок за парно Една Спирала
-7%
Close

Комбиниран Бојлер Леов 80 L (2 Спирали)

7,200.00ден 6,700.00ден
Волумен: 80 L Kазан: челичен лим Монтажа: Вертикална Греач: 2 kw Тежина: 28,5 kg Димензии во мм: 740 х 440
-13%
Close

Мини Шпорет на Плин Leov SF2-02

7,200.00ден 6,300.00ден
LEOV SF2 – 02 Димензии:  610/420/440mm Тежина: 22 kg Пакување:  650/440/480mm Моќност:  1,8 kW Економичен Модерен дизајн Емајлиран Волумен на