Showing all 9 results

Show sidebar
-10%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 10

48,900.00ден 43,900.00ден
Моќност: 10 kW Затоплена површина: 220 m³ Димензии: 887/458/527 Ефикасност: 92%
-9%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 12

52,900.00ден 47,900.00ден
Серијата DRY PS 8 KW , 10 KW i 12 KW од печки Marele Pellet се совршена комбинација на стил,
-8%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 18

64,900.00ден 59,900.00ден
Моќност 20 kW Затоплена површина 350 м³ Димензии 1010/568/665 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!
-7%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 24

69,900.00ден 64,900.00ден
Моќност 27 kW Затоплена површина 500 m³ Димензии 1010 / 615 / 665 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!
-5%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 30

73,900.00ден 69,900.00ден
Моќност 34 kW Затоплена површина 600 m³ Димензии 1010 / 615 / 715 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!
-4%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 8

44,900.00ден 42,900.00ден
Моќност 8 kW Затоплена површина 180 м³ Димензии 850/458/527 Ефикасност 92%
-10%
Close

Печка на Пелет MARELI PSN 18

71,900.00ден 64,900.00ден
Моќност 20 kW Затоплена површина 350 м³ Димензии 960 / 581 / 608 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!
-13%
Close

Печка на Пелет MARELI PSN 24

79,900.00ден 69,900.00ден
Моќност 27 kW Затоплена површина 500 м³ Димензии 1040 / 581 / 608 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!
-9%
Close

Печка на Пелет MARELI PSN 30

81,900.00ден 74,900.00ден
Моќност 34 kW Затоплена површина 600 м³ Димензии 1091 / 621 / 650 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!