Showing 1–12 of 83 results

Show sidebar
-7%
Close

Камин Alfa Plam ОРИЕНТ

18,350.00ден 16,990.00ден
Печка од дебели лимови Ложиште обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемуваат температурата на согорување Стаклена врата,
-7%
Close

Камин Fabbygo Ларго

13,990.00ден 12,990.00ден
Моќност 15 киловати Димен отвор 11.8 см Тежина 85 кг Димензии: 720 х 530 х 810 mm
Close

Камин PLAMEN AMITY 3

Моќ: 8-11 kW Погоден за простории до 160 m3 Оптимално за простор до 45 m2 Големина ( a x b
Close

Камин PLAMEN TENA

Plamen Tena, камин на цврсто гориво, Боја Сивo Црна, Моќност од 8 KW максимална 11 KW, загревње на површина до
Close

Камин PLAMEN TRENK

Капацитет на греење – 160 m3 Моќност на греење – 8 kw/11 kw max. Енергетска ефикасност – 74,1% Отвор за
-15%
Close

Камин PRITY K 22

13,200.00ден 11,190.00ден
Камин PRITY K 22 Камин Моќ: 10 kW Погоден за простории до 55 m2 Големина ( a x b x
-9%
Close

Камин PRITY K1

11,000.00ден 9,990.00ден
Камин Моќ: 9 kW Погоден за простории до 50 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 45 x 38 x
-8%
Close

Камин PRITY K1 K

12,000.00ден 10,990.00ден
Камин Моќ: 9 kW Погоден за простории до 50 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 45 x 38 x
-13%
Close

Камин Prity K1 M

14,990.00ден 12,990.00ден
Камин Моќ: 9 kW Погоден за простории до 50 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 45 x 38 x
-8%
Close

Камин PRITY K1R

12,200.00ден 11,190.00ден
Камин Моќ: 9 kW Погоден за простории до 50 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 45 x 39 x
-13%
Close

Камин PRITY SK

21,880.00ден 18,990.00ден
Камин Моќ: 10 kW Погоден за простории до 55 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 47
-11%
Close

Камин Skladova Tehnika NORMA FT

16,100.00ден 14,290.00ден
Skladova Tehnika NORMA FT, камин на цврсто гориво со челична плотна со вградена фурна, Боја Сива/Црна, Камин кој може да