Showing 1–12 of 27 results

Show sidebar
-11%
Close

ФРИЖИДЕР BEKO DSA 240 K20 S

14,000.00ден 12,490.00ден
• Фрижидер со две врати • Автоматско одмрзнување • Енергетска класа:A+ • Нето капацитет:223L • Капацитет на фрижидерот:177L • Капацитет на замрзнувачот:46L • Капацитет на замрзнување:4kg/24 • Потрошувачка
-8%
Close

ФРИЖИДЕР BEKO DSA 240 K21 W

11,900.00ден 10,990.00ден
• Фрижидер со две врати • Автоматско одмрзнување • Енергетска класа:A+ • Нето капацитет:223L • Капацитет на фрижидерот:177L • Капацитет на замрзнувачот:46L • Капацитет на замрзнување:4kg/24 • Потрошувачка
Close

ФРИЖИДЕР BEKO DSA 28020

13,990.00ден
BEKO DSA 28020 Фрижидер со горна комора, бела боја, Direct cooling, Дел за одржување 168 L замрзнувачки дел 49 L

Фрижидер BEKO TSE1410

8,400.00ден 8,000.00ден
BEKO TSE1410 Фрижидер Автоматско одмрзнување Енергетска класа:А Вкупен капацитет:130 L Три стаклени полици Потрошувачка на енергија годишно:151 kWh Ниво на
-10%
Close

Фрижидер FAVORIT L 141

7,200.00ден 6,490.00ден
– Димензии: 82,1/48/50 cm – Бруто/Нето волумен: 91/89 L – Енергетска класа: A+ – Потрошувачка на енергија: 113 kWh –
-8%
Close

ФРИЖИДЕР FAVORIT L265

12,000.00ден 10,990.00ден
FAVORIT L 265 – димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm – бруто/нето волумен: 253/250 L – Енергетска класа: А – Гас: Р600
-6%
Close

Фрижидер FAVORIT R150

8,490.00ден 7,990.00ден
– димензии В/Ш/Д: 83,8/54/59,5 cm – бруто/нето волумен: 119/117 L – ладилник/замрзнувач нето волумен: 105/12 L – Енергетска класа: А+
-9%
Close

ФРИЖИДЕР FAVORIT RF 263

11,000.00ден 9,990.00ден
– димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm – бруто/нето волумен: 216/213 L – ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L – Енергетска класа: А+
-4%
Close

ФРИЖИДЕР FAVORIT RF 263 S

11,490.00ден 10,990.00ден
– димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm – бруто/нето волумен: 216/213 L – ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L – Енергетска класа: А+

ФРИЖИДЕР Gorenje RF 4141 ANW

13,000.00ден 11,990.00ден
Gorenje RF 4141 ANW Комбиниран фрижидер со горна комора, Модел 2017, Бела боја, Метална рачка на врата, Автоматско одмрзнување –
-11%
Close

ФРИЖИДЕР Gorenje RF 6275 W

18,300.00ден 16,290.00ден
Gorenje RF 6275 W, Комбиниран фрижидер со горна комора, Бела боја, Бруто капацитет: 259 Литри, Фрижидерски дел 190 Литри, 1

Фрижидер KONCAR H1A 48 110.BF

7,590.00ден 6,590.00ден
Фрижидер со една врата Бела боја Вкупна корисна запремина 84 л Разладувачки дел: 73 l Комора: 8 l 1 компресор