Showing all 6 results

Show sidebar
-6%
Close

Електричен Мини Шпорет ISKRA HL 38 RCT

6,200.00ден 5,800.00ден
ISKRA HL 38 RCT Мини шпорет со електрични плочи Моќ 2000 W (голема плоча – 1000 W Ф187mm, мала плоча
-14%
Close

Електричен Мини Шпорет ISKRA HL 48 RCT

7,890.00ден 6,790.00ден
ISKRA HL 48 RCT Мини шпорет со електрични плочи Моќ 2000 W (голема плоча – 1000 W Ф187 mm, мала
-8%
Close

Електричен Мини Шпорет KAPPA KP 4003

6,290.00ден 5,790.00ден
KAPPA KP 4003 Функција со грил 1000 W Двојно стакло на вратата Опсег на температура 50-250°С Максимална моќност , 2650
-13%
Close

Електричен мини шпорет LEOV L 103

6,900.00ден 6,000.00ден
LEOV L 103 Димензии/мм:640/470/440 Тежина/кг:21 Пакување/мм:660/490/460 Моќност/kW:4.55/1.3 / 230 V Економичен Современ дизајн Емајлиран Рерна 30л. – grill Приклучен кабел
-13%
Close

Мини Шпорет на Плин Leov SF2-02

7,200.00ден 6,300.00ден
LEOV SF2 – 02 Димензии:  610/420/440mm Тежина: 22 kg Пакување:  650/440/480mm Моќност:  1,8 kW Економичен Модерен дизајн Емајлиран Волумен на
-23%
Close

Мини Шпорет на Плин YUCEL 4N LUX

6,990.00ден 5,400.00ден
YUCEL 4N LUX 2 Тави Дупло Стакло Капак Еуропоол ГАС Пипе систем Сертификати за кфалитет Сертификати за сигурност Сертификати за