Showing all 7 results

Show sidebar
-7%
Close

Микробранова Печка BEKO MOC 20100 S

4,300.00ден 3,990.00ден
BEKO MOC 20100 S Микробранова печка Кaпацитет:20 L Моќност:700 W Механички тајмер Defrost функција 6 нивоа на моќност
-10%
Close

Микробранова Печка CANDY CMW 2070 M

4,100.00ден 3,700.00ден
CANDY CMW 2070 M Микробранова печка , бела боја, 20 L капацитет, 700 W моќност, функција за одмрзнување, механички тајмер
-13%
Close

Микробранова Печка FAVORIT MBP 20 SILVER

3,990.00ден 3,490.00ден
FAVORIT MBP 20 SILVER – Капацитет 20 L – Јачина: 700 W – Регулација: 5 нивоа – Механичка регулација –
-14%
Close

Микробранова Печка FAVORIT MBP 20 WHITE

3,700.00ден 3,200.00ден
FAVORIT MBP 20 WHITE – Капацитет 20 L – Јачина: 700 W – Регулација: 5 нивоа – Механичка регулација –
-12%
Close

Микробранова Печка MAX MM 720 CTB S – Сива

4,200.00ден 3,700.00ден
MAX MM 720 CTB S Моќност:  700 W; 5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината);
-13%
Close

Микробранова Печка MAX MM 720 CTB W – БЕЛА

4,000.00ден 3,500.00ден
MAX MM 720 CTB W Моќност:  700 W; 5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината);
Close

Микробранова Печка ST MWO 20SM

ST MWO 20SM Микробранова печка, Сребрена боја, 20 L, 700 W, Механички контроли, 5 нивoа на моќност, Тајмер, функција одмрзнување,