Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar
-6%
Close

Машина за Садови BEKO DFC 04210 S

15,990.00ден 15,000.00ден
BEKO DFC 04210 S Машина за садови. Капцитет:12 сетови. Број на програми:4. Енергетска класа:А+. Димензии:85х60х60 cm
-7%
Close

Машина за Садови BEKO DFN 1503 S

16,490.00ден 15,300.00ден
BEKO DFN 1503 S Машина за садови Капацитет: 12 сета 4 програми + предперење Quick and Clean програма Индикатор за
-5%
Close

Машина за садови BEKO DFN 28430 X

21,490.00ден 20,490.00ден
BEKO DFN 28430 X Машина за садови AquaIntense Енергетска класа:А+++ Капацитет:14 сета 8 програми 6 температури Одложен старт Half Load
-7%
Close

Машина за Садови BEKO DFS 1500 S

14,990.00ден 13,990.00ден
BEKO DFS 1500 S Машина за садови Капацитет: 10 сета 4 програми + предперење 4 температури Брз програм Индикатор за
-7%
Close

Машина за Садови CANDY CDPE 6333

17,990.00ден 16,790.00ден
CANDY CDPE 6333 Машина за садови. Капцитет:12 сетови. Број на програми: 5 6 температури express Режим Енергетска класа:А+. Димензии:85х60х60 cm
Close

Машина за Садови FAVORIT MS 3000

MS 3000 Гаранција: 5 Години – димензии: В/Ш/Д 85/45/60 – максимален капацитет: 10 сета садови – 6 програми – брз програм 30
-7%
Close

Машина за Садови FAVORIT MS 3000 INOX

13,990.00ден 12,990.00ден
FAVORIT MS 3000 INOX – димензии: В/Ш/Д 85/45/60 – максимален капацитет: 10 сета садови – 6 програми – брз програм
Close

Машина за Садови FAVORIT MS 3000 SILVER

MS 3000 SILVER Гаранција: 5 Години – димензии: В/Ш/Д 85/45/60 – максимален капацитет: 10 сета садови – 6 програми – брз програм
Close

Машина за Садови FAVORIT MS 5000

FAVORIT MS 5000 – димензии: В/Ш/Д 85/60/60 – максимален капацитет: 12 сета садови – 4 програми – брз програм 30
Close

Машина за Садови FAVORIT MS 7000

FAVORIT MS 7000 – димензии: В/Ш/Д 85/60/60 – Максимален капацитет : 12 сета – 7 програми – брз програм 30
-7%
Close

Машина за Садови FAVORIT MS 7000 SILVER

13,990.00ден 12,990.00ден
FAVORIT MS 7000 SILVER – димензии: В/Ш/Д 85/60/60 – Максимален капацитет : 12 сета – 7 програми – брз програм
Close

Машина за Садови KONCAR PP 60.BLC5

KONCAR PP 60.BLC5 Машина за садови Бела боја Капацитет на перењето/Број на комплети : 12 Енергетска класа А Ефикасност за