Show sidebar
-11%
Close

Машина за Сушење Алишта BEKO DV 7100

13,490.00ден 12,000.00ден
BEKO DV 7110 Вентилациска машина за сушење алишта, Капацитет 7кг, Бела боја, 8 програми, Тајмер, Индикатори за чистење и преполн
-20%
Close

Машина за сушење алишта FAVORIT 7 Kg

14,999.00ден 11,990.00ден
MSU 7002 Тип Кондензациска Капацитет 7kg Запремнина на барабанот 100 литри Енергетска класа B Број на програми 15 Одложен старт Да Индикатор за полн  резервоар со
-13%
Close

Машина за сушење алишта FAVORIT 8 Kg

14,900.00ден 12,980.00ден
MSU 8002 Тип Кондензациска Капацитет 8kg Запремнина на барабанот 112 литри Енергетска класа B Број на програми 15 Одложен старт Да Индикатор за полн  резервоар со
-10%
Close

Машина за Сушење Алишта GORENJE D 8666 N

41,000.00ден 37,000.00ден
GORENJE D8666N Машина за сушење алишта со топлотна пумпа, Капацитет 8кг, Бела боја, 15 програми, Тајмер, Индикатори за препрол резервоар,
-15%
Close

Машина за сушење алишта KONCAR 7 Kg

14,990.00ден 12,790.00ден
SR 7VKP0 Машина за сушење Енергетска класа: B Боја: Бела Капацитет на сушење: 1-7 kg Број на програми: 15 Тип: Кондензациска
-15%
Close

Машина за сушење алишта KONCAR 8 Kg

14,990.00ден 12,790.00ден
SR 8VKP0 Машина за сушење Енергетска класа: B Боја: Бела Капацитет на сушење: 1-8 kg Број на програми: 15 Тип: Кондензациска
-6%
Close

Машина за Сушење Алишта TELEFUNKEN 7 Kg

12,700.00ден 11,900.00ден
TELEFUNKEN TCD 7 Кондензациска машина за сушење алишта, Капацитет 7кг, Бела боја, 15 програми, Тајмер, Индикатори за препрол резервоар, Време