Showing 1–12 of 28 results

Show sidebar
Close

Машина за Перење Алишта BEKO WTE 6511 B0

BEKO WTE 6511 B0 Машина за перење Полнење:фронтално Енергетска класа:А+++ Капацитет: 6 kg Вртежи:1000 врт./min Програми:15 Одложен почеток: 3h, 6h,
-11%
Close

Машина за Перење Алишта BEKO WTE7511XOA

15,700.00ден 14,000.00ден
BEKO WTE7511XOA Машина за перење Полнење:фронтално Енергетска класа:А+++ Капацитет: 7 kg Вртежи:1000 врт./min Програми:20 Одложен почеток Потрошувачка на енергија годишно:173
Close

Машина за Перење Алишта CANDY  CS1292D3-S

CANDY  CS1292D3-S, Машина за перење алишта, SMART функции со безжично поврзување со мобилен телефон и таблет преку NFC конекција, Smart
-13%
Close

Машина за Перење Алишта CANDY GVC D913 B – S

17,400.00ден 15,200.00ден
CANDY GVC D913B – S Машина за сушење алишта • Бела боја со Хромирана врата • Кондензациска • XXL транспарентна
Close

Машина за перење алишта FAVORIT 5 Kg

MP 5051 – димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm – 500 вртежи во минута (rpm) – капацитет: 5 kg – 42 L
-15%
Close

Машина за перење алишта FAVORIT 6 Kg

13,000.00ден 10,990.00ден
MP 6102 – димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm – 1000 вртежи во минута (RPM) – капацитет: 6 kg – 44 L
Close

Машина за перење алишта FAVORIT 6 Kg MP 6062

– димензии В/Ш/Д: 84,50 /59,70/49,70 cm – 600 вртежи во минута (rpm) – капацитет: 6 kg – 44 L иноксен
Close

Машина за перење алишта FAVORIT 6 Kg MP MP 6082

– димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm – 800 вртежи во минута (rpm) – капацитет: 6 kg – 44 L иноксен барабан
-11%
Close

Машина за перење алишта FAVORIT 7 Kg

13,490.00ден 11,990.00ден
MP 7102 – Димензии: В/Ш/Д – 84,5/59,7/52,7 cm – Максимум вртежи во минута: 1000 rpm – Максимален капацитет: 7 kg
-19%
Close

Машина за перење алишта FAVORIT 8 Kg

16,000.00ден 12,990.00ден
MP 8102 – димензии В/Ш/Д: 84,50 /59,70 /55,70 cm – 1000 вртежи во минута (RPM) – Капацитет: 8 kg –
-18%
Close

Машина за перење алишта FAVORIT 9 Kg

17,000.00ден 13,900.00ден
MP 9102 – Димензии В/Ш/Д: 84,5/59,7/58,2 cm – Максимум вртежи во минута: 1000 rpm – Максимален капацитет: 9 kg –
-6%
Close

Машина за Перење Алишта GORENJE W 6101/S

14,700.00ден 13,890.00ден
GORENJE W 6101/S Senso Care SLIM Машина за перење алишта, Бела боја, 1-6 kg, 1000 вртежи, Електронски програматор, 18 програми,