Showing all 7 results

Show sidebar
-21%
Close

Вградна Фурна AEG BES-351110M

23,990.00ден 18,990.00ден
AEG BES – 35111 0M EЛЕКТРИЧНА ФУРНА СО ПАРЕА КАПАЦИТЕТ НА РЕРНАТА 71 L ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A ПРОГРАМИ НА РАБОТА
-14%
Close

Вградна Фурна BEKO BIE 24300 B

13,990.00ден 12,000.00ден
BEKO BIE 24300 B Фурна за вградување Мултифункционална Енергетска класа:A Капацитет на фурната:61 L 6 функции на рерната Механички контроли
-8%
Close

Вградна Фурна BEKO BIE 26302 X

13,000.00ден 11,990.00ден
BEKO BIE 26302 X Фурна за вградување Мултифункционална Енергетска класа:А Капацитет на фурната:65L 6 функции Грил,Вентилатор LED Display – Touch
-7%
Close

Вградна Фурна BEKO BIM 22302 X

14,000.00ден 12,990.00ден
BEKO BIM 22302 X Фурна за вградување Мултифункционална Енергетска класа:A Капацитет на фурната:71 L 8 функции на рерната Електронски контроли
-11%
Close

Вградна Фурна CANDY FPE 609A / 6XL

13,490.00ден 11,990.00ден
CANDY FPE 609A / 6XL Вградна фурна 7 Функции(помеѓу останатите и pizza функција) XL дисплеј на допир со автоматско исклучување
-19%
Close

Вградна Фурна MIDEA AME 10004

12,300.00ден 9,990.00ден
MIDEA AME 10004 Обем: 58 L Вентилатор Емаjлиран интериeр 6 функции на фурната Таjмер 120 мин. Индикатор за топлина Механичка
-12%
Close

Вградна Фурна TELEFUNKEN TBO D66

11,400.00ден 9,990.00ден
TELEFUNKEN TBO D66 Вградна фурна, Инокс, ЛЦД Дисплеј, Pop out копчиња, рачка од инокс, црно стакло на вратата, Вентилатор, Грил