Showing all 9 results

Show sidebar
Close

Вградна Домино Плотна Favorit D2

– димензии Ш/Д/В: 290x510x47,5mm – плочи на готвење: 2 – големина на плочите за готвење: 1x145mm, 1x180mm – контрола: со
-10%
Close

Вградна Плотна BEKO HIC 64100 W

10,990.00ден 9,900.00ден
BEKO HIC 64100 W Независна стаклокерамичка плотна 4 Грејни зони Странични контроли On/Off Индикатор
-16%
Close

Вградна Плотна BEKO HIC 64401 – 1X

12,990.00ден 10,900.00ден
Керамичка плотна BEKO HIC64401 1X Независна стаклокерамичка плотна 4 Грејни зони Сензор контроли Автоматско исклучување Заштита од прегревање Индикатор за
-9%
Close

Вградна Плотна BEKO HISM 64120 S

14,900.00ден 13,500.00ден
BEKO HISM 64120 S Стакло Тип на вклучување Внатрешно палење Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да Показатели за
-12%
Close

Вградна Плотна CANDY CH 64 C

11,300.00ден 9,990.00ден
Candy CH 64 C, Вградна плотна Дигитални “soft touch “контролни типки Четири светлосни индикатори за преостанатата топлина Површина лесна за
-14%
Close

Вградна Плотна CANDY CH 64 C/2

10,990.00ден 9,490.00ден
CANDY CH 64 C/2 Вградна стаклокерамичка плотна, Нов модел 2016, 60 cm, Контроли на допир, 9 нивоа на моќност, Дизајн
-10%
Close

Вградна Плотна CANDY CH 64 CCW

14,990.00ден 13,490.00ден
CANDY CH 64 CCW Вградна стаклокерамичка плотна, Боја: Бела 60цм, 10 нивоа на моќност, Дизајн без рамка, 4 зони на
-20%
Close

Вградна Плотна ST BHVI-6457 Y

12,490.00ден 9,990.00ден
ST BHVI-6457Y Вградна ИНДУКЦИСКА стаклокерамичка плотна, 60цм, 7 грејни зони, Една тродупла зона и една дупла зона, Сензорски команди на
-8%
Close

Вградна Плотна Комбинирана TELEFUNKEN BGOGH.25,

12,490.00ден 11,490.00ден
TELEFUNKEN BGOGH.25, Вградна стаклокерамичка комбинирана плотна 2 x Гас + 2 x Струја, 60цм црна, контрола на копчиња, со 2