Showing all 4 results

Show sidebar
Close

Бојлер за во Кујна KONCAR 10 L Високо / Ниско Монтажен

Бела боја Волумен: 10 литри Висока монтажа / Ниска Монтажа Притисок при работа : 0 bar Надворешна регилација на температура
Close

Бојлер за во Кујна KONCAR 5 L Високо / Ниско Монтажен

2,500.00ден
Бела боја Волумен: 5 литри Висока монтажа Притисок при работа : 0 bar Надворешна регилација на температура : до 65
Close

Бојлер за во Кујна LEOV 10 L

LEOV 10 L Ниско Монтажен / Високо Монтажен Модел: AD 10 Волумен: 10L Kазан: челичен лим Монтажа: Ниско Греач: 1,5
Close

Бојлер за во Кујна ST KWH-10G2О

2,900.00ден
ST KWH-10G20 Бојлер за кујна Високомонтажен, Капацитет 10л, Моќност 2KW, Надворешен термостат за регулација на температура, Емајлирано казанче, Магнезиумска анода,