Showing all 10 results

Show sidebar
-9%
Close

Бојлер без Надворешна Регулација FAVORIT

5,490.00ден 4,990.00ден
FAVORIT TCA 812 – Капацитет 80 L – Тип на контрола механички – Димензии 426/874 mm – Тежина (нето/бруто) 24/27
Close

Бојлер без Надворешна Регулација Favorit TCA 512

– Капацитет 50 L – Тип на контрола механички – Димензии 426 x 614 mm – Тежина (нето/бруто) 18/21 kg
-16%
Close

Бојлер за Купатило KONCAR EGV 81.2 RI

6,400.00ден 5,400.00ден
Бела боја Волумен: 80 литри Монтажа : на зид Притисок при работа : 0,6 bar Надворешна регулација на температура до
-16%
Close

Бојлер за Купатило KONCAR EGV 81.2 TI

6,100.00ден 5,100.00ден
KONCAR EGV 81.2 TI Бела боја Волумен: 80 литри Монтажа : на зид Притисок при работа : 0,6 bar Фабрички
-9%
Close

Бојлер Со Надворешна Регулација FAVORIT 50 L

5,490.00ден 4,990.00ден
FAVORIT TCA 502 Капацитет 50 L – Тип на контрола механички – Димензии 426 х 614 mm – Тежина (нето/бруто)
-9%
Close

Бојлер Со Надворешна Регулација FAVORIT 80 L

5,790.00ден 5,290.00ден
FAVORIT TCA 802 Капацитет 80 L – Тип на контрола механички – Димензии 426/874 mm – Тежина (нето/бруто) 24/27 kg
-6%
Close

Бојлер со Надворешна Регулација LEOV 50 L

4,700.00ден 4,400.00ден
LEOV 50 L Модел: AD 50 V Волумен: 50L Kазан: челичен лим-емајлиран Монтажа: Вертикална Греач: 1,5 kw Тежина: 22.2kg Димензии:
-19%
Close

Бојлер со Надворешна Регулација LEOV 80 L

5,800.00ден 4,700.00ден
Модел: AD 80 V Волумен: 80L Kазан: челичен лим-емајлиран Монтажа: Вертикална Греач: 1,5 kw Тежина: 22.2kg Димензии: 740 х440х440
-8%
Close

Комбиниран Бојлер Леов 80 L (1 Спирала)

5,900.00ден 5,400.00ден
Бојлер Леов 80 Л Боја бела, Вертикален, Комбиниран, Внатрешен Термостат, Емајлиран Казан , Можност за приклучок за парно Една Спирала
-7%
Close

Комбиниран Бојлер Леов 80 L (2 Спирали)

7,200.00ден 6,700.00ден
Волумен: 80 L Kазан: челичен лим Монтажа: Вертикална Греач: 2 kw Тежина: 28,5 kg Димензии во мм: 740 х 440