Showing 1–12 of 180 results

Show sidebar
-10%
Close

NoFrost Комбиниран Фрижидер BEKO RCNA 320 E 21 PT

24,490.00ден 21,990.00ден
Комбиниран фрижидер No Frost Енергетска класа:A+ Нето капацитет:287 L Капацитет на фрижидерот:197 L Капацитет на замрзнувачот:90 L Капацитет на замрзнување:5
-9%
Close

Бојлер без Надворешна Регулација FAVORIT

5,490.00ден 4,990.00ден
FAVORIT TCA 812 – Капацитет 80 L – Тип на контрола механички – Димензии 426/874 mm – Тежина (нето/бруто) 24/27
Close

Бојлер без Надворешна Регулација Favorit TCA 512

4,500.00ден
– Капацитет 50 L – Тип на контрола механички – Димензии 426 x 614 mm – Тежина (нето/бруто) 18/21 kg
-19%
Close

Бојлер за во Кујна KONCAR 10 L Високо / Ниско Монтажен

3,700.00ден 3,000.00ден
Бела боја Волумен: 10 литри Висока монтажа / Ниска Монтажа Притисок при работа : 0 bar Надворешна регилација на температура
Close

Бојлер за во Кујна KONCAR 5 L Високо / Ниско Монтажен

2,500.00ден
Бела боја Волумен: 5 литри Висока монтажа Притисок при работа : 0 bar Надворешна регилација на температура : до 65
Close

Бојлер за во Кујна LEOV 10 L

2,990.00ден
LEOV 10 L Ниско Монтажен / Високо Монтажен Модел: AD 10 Волумен: 10L Kазан: челичен лим Монтажа: Ниско Греач: 1,5
Close

Бојлер за во Кујна ST KWH-10G2О

2,900.00ден
ST KWH-10G20 Бојлер за кујна Високомонтажен, Капацитет 10л, Моќност 2KW, Надворешен термостат за регулација на температура, Емајлирано казанче, Магнезиумска анода,

Бојлер за Купатило KONCAR EGV 81.2 RI

Бела боја Волумен: 80 литри Монтажа : на зид Притисок при работа : 0,6 bar Надворешна регулација на температура до

Бојлер за Купатило KONCAR EGV 81.2 TI

6,100.00ден 5,100.00ден
KONCAR EGV 81.2 TI Бела боја Волумен: 80 литри Монтажа : на зид Притисок при работа : 0,6 bar Фабрички
-9%
Close

Бојлер Со Надворешна Регулација FAVORIT 50 L

5,490.00ден 4,990.00ден
FAVORIT TCA 502 Капацитет 50 L – Тип на контрола механички – Димензии 426 х 614 mm – Тежина (нето/бруто)
-9%
Close

Бојлер Со Надворешна Регулација FAVORIT 80 L

5,790.00ден 5,290.00ден
FAVORIT TCA 802 Капацитет 80 L – Тип на контрола механички – Димензии 426/874 mm – Тежина (нето/бруто) 24/27 kg
Close

Бојлер со Надворешна Регулација LEOV 50 L

4,900.00ден
LEOV 50 L Модел: AD 50 V Волумен: 50L Kазан: челичен лим-емајлиран Монтажа: Вертикална Греач: 1,5 kw Тежина: 22.2kg Димензии: