Најпребарувани Производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ
Ново
  • Ново
  • ПРОИЗВОДИ НА ПРОМОЦИЈА
  • Попусти
-4%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 8

44,900.00ден 42,900.00ден
Моќност 8 kW Затоплена површина 180 м³ Димензии 850/458/527 Ефикасност 92%
-10%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 10

48,900.00ден 43,900.00ден
Моќност: 10 kW Затоплена површина: 220 m³ Димензии: 887/458/527 Ефикасност: 92%
-8%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 18

64,900.00ден 59,900.00ден
Моќност 20 kW Затоплена површина 350 м³ Димензии 1010/568/665 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!

Клима Уред SINCLAIR 13 Aiz

280,000.00ден 27,500.00ден
Енергетска класа A ++ / A + Капацитет на ладење 3,5kW Капацитет за греење 3,7kW 3-годишна гаранција DC INVERTER технологија Стандарден вграден WiFi модул PLASMATEC - анјонска технологија Греење од 8 ° C Јас ФЕЛ функција Стандардни филтри - катехин и активен јаглен Скриен дисплеј и инфра-приемник
-7%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 24

69,900.00ден 64,900.00ден
Моќност 27 kW Затоплена површина 500 m³ Димензии 1010 / 615 / 665 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!
-5%
Close

Печка на Пелет MARELI PS 30

73,900.00ден 69,900.00ден
Моќност 34 kW Затоплена површина 600 m³ Димензии 1010 / 615 / 715 Ефикасност 92%
Во цената е вклучено и прво пуштање во употреба!