ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР НЕО Ново
• Фрижидерски дел 187 Литри• 1 компресор• 4  полици• Голем сад за зеленчук и овошје• Замрзнувач..
10,490.00ден.
Ex Tax: 10,490.00ден.
ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ Ново
Gorenje RF 6275 W• Комбиниран фрижидер со горна комора• Бела боја• Бруто капацитет: 259 Литри• Фрижи..
15,490.00ден.
Ex Tax: 15,490.00ден.
ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР SHARP Ново
SHARP SJ-T1227M4W• Фрижидер со горна комора• бела боја• Direct cooling• дел за одржување 187л• замрз..
9,990.00ден.
Ex Tax: 9,990.00ден.
ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ Ново
Gorenje RF 4141 ANW Комбиниран фрижидер со горна комора• Модел 2017• Бела боја• Метална рачка на вра..
12,990.00ден.
Ex Tax: 12,990.00ден.
ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ Ново
Gorenje RF 4140 AW• Комбиниран фрижидер со горна комора• Бела боја• Метална рачка на врата• Автоматс..
12,490.00ден.
Ex Tax: 12,490.00ден.
Моќност 8 kWЗатоплена површина 180 м³Димензии 850/458/527Ефикасност 92%..
38,900.00ден.
Ex Tax: 38,900.00ден.
Моќност 18 kWЗатоплена површина 300 м³Димензии 1141/605/560Ефикасност 92%печка за парно..
64,900.00ден.
Ex Tax: 64,900.00ден.
Моќност 24 kWЗатоплена површина 500 м³Димензии 1141/650/560Ефикасност 92%..
69,900.00ден.
Ex Tax: 69,900.00ден.
Моќ 10 kWЗатоплена површина 220 m³Димензии 887/458/527Ефикасност 92%..
40,900.00ден.
Ex Tax: 40,900.00ден.
Трговски марки
Loading...
Loading...